Δεν είμαι ούτε αλήτης, ούτε ρουφιάνος.
Αλλά δεν είμαι και Άγιος...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

tapa πρόσφατα

tapes πρόσφατα

Posted by i am not a saint - - 3 σχόλια

Ντράπηκα με τη συνέντευξη Παπανδρέου.

Ντράπηκα αρχικά γιατί την είπαν "συνέντευξη". Άλλη μια διαλυμένη λέξη. Τι κρίμα.

Ντράπηκα γιατί όσοι άκουγαν τον Παπανδρέου ήταν δημοσιογράφοι, "Δημοσιογράφος", κι άλλη λέξη διαλυμένη.

Ντράπηκα γιατί όλοι οι "Δημοσιογράφοι" προέρχονταν από κανάλια. Λες και δεν υπάρχουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες και portal.

Ντράπηκα γιατί όλα τα κανάλια έπαιζαν το ίδιο πράγμα, έναν μαγνητοφωνημένο μονόλογο μπροστά σε άπραγους "δημοσιογράφους". Μου φάνηκε φασιστικό.

Ντράπηκα γιατί όλα τα κανάλια δεν είχαν τα κότσια να θέσουν αυτά τους όρους στον Παπανδρέου για μια πραγματική συνέντευξη.

Ντράπηκα γιατί κανείς δεν τόλμησε να ρωτήσει για το Βατοπέδι, όχι γιατί δεν ήθελαν αλλά γιατί δεν τους άφησε ο Παπανδρέου, ήταν κι αυτό στη συμφωνία.

Ντράπηκα γιατί κανένα άλλο κόμμα δεν ήταν εκεί για να ακούσουμε μια άλλη άποψη, κάτι άλλο.

Ντράπηκα γιατί ένας πρωθυπουργός έχει χάσει τόσο πολύ την αξιοπιστία του και οι πολίτες το ενδιαφέρον τους που αναγκάζεται να κάνει τηλεοπτικό πραξικόπημα για να τον προσέξουν.

Ντράπηκα γιατί η γιαγιά μου είπε ότι της θύμισε τη χούντα αυτό το διάγγελμα και νόμιζα ότι αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Ντράπηκα γιατί τα παράθυρα έδειχναν ότι ήταν μέρα όταν ο Παπανδρέου μιλούσε ενώ το δικό μου παράθυρο έδειχνε νύχτα, δεν υπήρξε ούτε καν η τόλμη να είναι live.

Ντράπηκα με τις απαντήσεις του Παπανδρέου που απαντούσαν σε άλλες ερωτήσεις, όχι αυτές που είχαν κάνει οι "δημοσιογράφοι".

Ντράπηκα με όσα ειπώθηκαν από έναν πρωθυπουργό που κυβερνάει αυτή τη χώρα. Με αυτά που είπε νόμιζα ότι ήταν πρωθυπουργός σε άλλη χώρα. Καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ντράπηκα για όλους εμάς που τους κράξαμε στο Twitter και τα blog, σε μια επανάσταση του πληκτρολογίου, και θα πάμε να ψηφίσουμε τους ίδιους.

Ντράπηκα γιατί αυτή η χώρα τελευταία μου κόβει τα φτερά και με κάνει μόνο να ντρέπομαι.

3 σχολιάκια μέχρι τώρα!

  1. Ανώνυμος says:

    τα είπες όλα,τί άλλο να πώ

  2. Δεν το ειδα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ενιωθα οπως κι εσυ...
    Ποτε θα παμε Παρισακι ειπαμε?! ;)

  3. άρα είμαστε 2 πρακτικά και 3 συνολικά που ντρεπόμαστε μετά το χθεσινό!

    οπότε κλείνω tickets για Παρίσι για 3 έτσι; Πάμε να βρούμε σπίτια, εξοχικά, δουλειές και μετά θα κουβαλήσουμε και τους άλλους στο Παρίσι!

    Και κάποιος να φέρει και τον ήλιο (όχι του ΠΑΣΟΚ) μαζί γιατί η συννεφιά καμιά φορά μου χαλάει τη διάθεση :-)

αυτό πρέπει να το σχολιάσεις!