Δεν είμαι ούτε αλήτης, ούτε ρουφιάνος.
Αλλά δεν είμαι και Άγιος...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

tapa πρόσφατα

tapes πρόσφατα

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 3 σχόλια

Γράφει η Άντα Φτυς ότι φτιάχνεται (αλλιώς το λέει αλλά εγώ είμαι σεμνό παιδί) με τους άντρες που μιλάνε πολύ. Προφανώς γιατί δεν υπάρχουν πολλοί. Οι περισσότεροι το παίζουν βαρύ πεπόνι. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη που το να μιλάς πολύ και να είσαι ευγενικός είναι σημάδι ότι είσαι gay.

Εγώ πάλι ξενερώνω με τις γυναίκες που μιλάνε πολύ. Είσαι εσύ πτώμα μετά τη δουλειά, βγαίνεις για ραντεβού και σου αρχίζει την εξιστόρηση των επιτευγμάτων της.

Όχι καλή μου, δεν θέλω να μάθω τι σου είπε η Λιλίκα η συνάδελφος, τι της απάντησες, ούτε τα καμώματα της κολλητής σου, ούτε αν η μάνα σου έχει πάρει στραβά την εμμηνόπαυση.

Βέβαια χειρότερες από τις γυναίκες που μιλάνε πολύ, είναι οι γυναίκες που μιλάνε και πολύ και δυνατά.

Θυμάμαι την Γεωργία, καλά να'ναι εκεί στο εξωτερικό, που κάθε φορά που την έβλεπα (1 στο εξάμηνο) προσπαθούσε να στριμώξει γεγονότα 6 μηνών σε 2 ώρες καφέ. Και μίλαγε τόσο δυνατά που δεν μπορούσα ούτε καν να την αγνοήσω.

Ξέρεις υπάρχει αυτό το συστηματάκι που κάνεις ότι ακούς κάποιον, λες κανα "ναι", "βεβαίως" που και που, κι εσύ απομονώνεις τα αυτιά σου και σκέφτεσαι άλλα. Είναι πολύ αποτελεσματικό ειδικά με ανθρώπους που συνηθίζουν τους μονολόγους. Αλλά με τη Γεωργία δεν έπιανε αυτό γιατί τα λόγια της με χτυπούσαν σαν καμπάνα. Φωνή ψαραγορίτη σου λέω.

Βέβαια δεν λεώ ότι και η άλλη άκρη είναι καλή. Με την Νεκταρία είχα άλλο θέμα, δεν μίλαγε καθόλου. "Ναι", "όχι", "όλα καλά" έλεγε όλο το βράδυ και δεν είμασταν καν στο κρεββάτι. Μεγάλη αμηχανία γιατί έπρεπε να σκαρφίζεσαι συνεχώς νέα θέματα. Τι ειδήσεις έβλεπα, τι βιβλία διάβαζα, τι κουτσομπολίστικα έβλεπα, προσπαθούσα να σκαρφίζομαι θέματα. Ούτε διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο να έδινα κάθε απόγευμα. Μετά αρχίσαμε το σεξ κι όλα καλυτέρευσαν. Οπότε συμφωνώ με την Άντα Φτυς (ωραίο λογοπαίγνιο Άντα μου) κι ας μην το έχει γράψει, καλή η πολυλογία αλλά όταν αρχίσει το σεξ είναι πάντα καλύτερα.

ΥΓ. Άντα Φτυς πως σχολιάζουμε στο blog σου;

3 σχολιάκια μέχρι τώρα!

  1. Ανώνυμος says:

    Από πού θες ναρχίσω; Όλα τα ποστ μου δέχονται σχόλια, πλην του συγκεκριμένου, γιατί τα έχω κλειδώσει στα 33, γιατί είμαι ψυχαναγκαστική.
    Κατά τα άλλα, αυτό το ποστ είναι του καλοκαιριού. Δηλαδή του περασμένου αιώνα. Τώρα, χειρότερη απόλα που αναφέρεις είναι η γυναίκα "Δεν ξέρω". Θες να πάμε σινεμά; Δεν ξέρω. Θες να πάμε για φαϊ? Δεν ξέρω. Θες να σου αστράψω μια μπάτσα; Δεν ξέρω. Ούτε με σεξ δε σώζεται. Σκέψου το.

  2. Ανώνυμος says:

    μωρε΄δίκιο έχεις,κι εγώ δεν τα μπορώ αυτά,ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο...

    υπομονή γερή,και μακρυά απο κακές παρέες lol

  3. @Άντα παλιό ξεπαλιό εμένα μια φορά μου άρεσε και όπως βλέπεις με ενέπνευσες για το δικό μου post (are you my μούσα now;). Αυτό με το κλείδωμα στα 33 σχόλια είναι για βραβείο δημιουργικού ψυχαναγκασμού ;-) Αυτό το "δεν ξέρω, ότι θες εσύ" με καταπιέζει αφάνταστα αλλά σε κάποιες φορές αξίζει να κάνεις υπομονή γιατί μπορεί ο άλλος να είναι δεμένος για κάποιο συγκεκριμένο λόγο που θα ανακαλύψεις αργότερα. BTW στο σεξ οι άνθρωποι κάποιες φορές είναι διαφορετικοί, πχ. οι πιο σεξουάλες δεν είναι και οι πιο όμορφες, συνήθως το αντίθετο...

    @kihli τα άκρα είναι για λίγους με γερά στομάχια ;-) Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλαβαίνεις από μακριά τις κακές παρέες; Γιατί εγώ έχω το μαγνήτη ;-)

αυτό πρέπει να το σχολιάσεις!