Δεν είμαι ούτε αλήτης, ούτε ρουφιάνος.
Αλλά δεν είμαι και Άγιος...

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

tapa πρόσφατα

tapes πρόσφατα

Posted by i am not a saint - - 0 σχόλια

Αυτό είναι μουσική, Plan B, ράπερ, τραγουδιστής, σκηνοθέτης, ηθοποιός, λίγο απ'όλα. Και μόλις 27 ετών.

Κι αυτό είναι η Γαλλική τηλεόραση, μεγάλη παραγωγή, σκηνή δίπλα στη θάλασσα, ζωντανή μπάντα, μαυρούλες τραγουδίστριες back vocals που κουνάνε τα χέρια ρυθμικά, top model σαν την Ναόμι και φυσικά ο τραγουδιστής.

Τι περιμένεις; Πάτα Play!

[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 2 σχόλια

Πως και πως περιμένουν κάθε χρόνο την παρέλαση οι πιπινοκυνηγοί για να εντοπίσουν τα επόμενα θύματά τους και για να απολαύσουν λίγη νεανική σάρκα.

Νεανική σάρκα σε αφθονία και απειλές για απουσίες, αυτό έχει καταντήσει να είναι η παρέλαση και δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον ορίζοντα.

Αλλά δεν γκρινιάζω, ας απολαύσουμε αυτό που μας δίνουν. Και καθώς εμείς δεν κινδυνεύουμε από απουσίες, ας απολαύσουμε τουλάχιστον τα νεανικά μπουτάκια.

Προσοχή όμως γιατί είναι και ανήλικα...
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 2 σχόλια

Τελικά αποδείχθηκε ότι πρόκειται όντως για μαλάκα Έλληνα, όχι επειδή δεν κράτησε τα λεφτά αλλά επειδή σκαρφίστηκε όλη την ιστορία για να βρει νύφη. Μα τόση έλλειψη τέλος πάντων; Τόσα κουσούρια έχει;
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 2 σχόλια

Αυτά τα "αγαπίτσα μου", "χρυσή μου", "κουκλίτσα μου", "γλυκειά μου" που λένε οι γυναίκες μεταξύ τους στο τηλέφωνο ή όταν βρίσκονται στο δρόμο είναι τόσο ψεύτικα και αηδιαστικά...

Δείχνουν μια υπερβολή, μια ψευτιά, ένα PRιστικο ύφος που όταν τα ακούω θέλω να τις αρχίσω στις σφαλιάρες (μου βγαίνει αυθόρμητα, συγνώμη).

Από πίσω βέβαια άλλα λένε γιατί αυτές οι γυναίκες, που χρησιμοποιούν αυτές τις εκφράσεις, είναι συνήθως ψεύτικες, κατίνες και αιμοβόρες.

Μπλιαχ, μπλιαχ, μπλιαχ, μακριά.
[ εδώ η συνέχεια ]

Posted by i am not a saint - - 3 σχόλια

Ντράπηκα με τη συνέντευξη Παπανδρέου.

Ντράπηκα αρχικά γιατί την είπαν "συνέντευξη". Άλλη μια διαλυμένη λέξη. Τι κρίμα.

Ντράπηκα γιατί όσοι άκουγαν τον Παπανδρέου ήταν δημοσιογράφοι, "Δημοσιογράφος", κι άλλη λέξη διαλυμένη.

Ντράπηκα γιατί όλοι οι "Δημοσιογράφοι" προέρχονταν από κανάλια. Λες και δεν υπάρχουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες και portal.

Ντράπηκα γιατί όλα τα κανάλια έπαιζαν το ίδιο πράγμα, έναν μαγνητοφωνημένο μονόλογο μπροστά σε άπραγους "δημοσιογράφους". Μου φάνηκε φασιστικό.

Ντράπηκα γιατί όλα τα κανάλια δεν είχαν τα κότσια να θέσουν αυτά τους όρους στον Παπανδρέου για μια πραγματική συνέντευξη.

Ντράπηκα γιατί κανείς δεν τόλμησε να ρωτήσει για το Βατοπέδι, όχι γιατί δεν ήθελαν αλλά γιατί δεν τους άφησε ο Παπανδρέου, ήταν κι αυτό στη συμφωνία.

Ντράπηκα γιατί κανένα άλλο κόμμα δεν ήταν εκεί για να ακούσουμε μια άλλη άποψη, κάτι άλλο.

Ντράπηκα γιατί ένας πρωθυπουργός έχει χάσει τόσο πολύ την αξιοπιστία του και οι πολίτες το ενδιαφέρον τους που αναγκάζεται να κάνει τηλεοπτικό πραξικόπημα για να τον προσέξουν.

Ντράπηκα γιατί η γιαγιά μου είπε ότι της θύμισε τη χούντα αυτό το διάγγελμα και νόμιζα ότι αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Ντράπηκα γιατί τα παράθυρα έδειχναν ότι ήταν μέρα όταν ο Παπανδρέου μιλούσε ενώ το δικό μου παράθυρο έδειχνε νύχτα, δεν υπήρξε ούτε καν η τόλμη να είναι live.

Ντράπηκα με τις απαντήσεις του Παπανδρέου που απαντούσαν σε άλλες ερωτήσεις, όχι αυτές που είχαν κάνει οι "δημοσιογράφοι".

Ντράπηκα με όσα ειπώθηκαν από έναν πρωθυπουργό που κυβερνάει αυτή τη χώρα. Με αυτά που είπε νόμιζα ότι ήταν πρωθυπουργός σε άλλη χώρα. Καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ντράπηκα για όλους εμάς που τους κράξαμε στο Twitter και τα blog, σε μια επανάσταση του πληκτρολογίου, και θα πάμε να ψηφίσουμε τους ίδιους.

Ντράπηκα γιατί αυτή η χώρα τελευταία μου κόβει τα φτερά και με κάνει μόνο να ντρέπομαι.
[ εδώ η συνέχεια ]

Posted by i am not a saint - - 0 σχόλια

Ο Δημαράς μου φαίνεται "εντάξει" άνθρωπος.

Βέβαια γελάω με την "ανεξαρτησία" του γιατί όλοι ξέρουμε ότι είναι "παιδί του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς" και δεν μπορεί ξαφνικά σήμερα να το παίζει "ανεξάρτητος" γιατί αύριο τον βλέπω Υπουργό σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Ας πούμε όμως ότι είναι όντως ανεξάρτητος.

Ας πούμε επίσης ότι θα ορίσουμε ως περιφερειάρχη έναν ανεξάρτητο, αυτό δεν έχει τίποτα κακό, ίσα ίσα που πιστεύω ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κομματικές προτιμήσεις.

Όμως αυτά τα κολλητηλίκια του Δημαρά με τον Φασούλα δεν μου αρέσουν καθόλου.

Το ΠΑΣΟΚ έδιωξε τον Φασούλα γιατί κατάφερε να χρεοκοπήσει τον Πειραιά και γιατί το ΣΔΟΕ του κατέσχεσε το "αδήλωτο" κότερό του.

Γιατί Φασούλα να κάνεις κομπίνες με το κότερο;

Οπότε ας πάρουμε ως δεδομένο ότι ο Φασούλας είναι ένας άσχετος πολιτικός manager που δεν είχε καμία επιτυχία (σε αντίθεση με την μπασκετική του καριέρα) και ένας διεφθαρμένος πολίτης που δεν δηλώνει όσα πρέπει στην εφορία.

Ο Δημαράς γιατί κάνει κολλητηλίκια μαζί του;  Πως να την κρίνω αυτή την επιλογή;

Με απογοητεύεις Γιάννη μου, μην παίζεις τα παιχνίδια του Φασούλα, απομακρύνσου γιατί δυστυχώς ο ψηλός βρωμάει (και αυτό με απογοητεύει).

Οπότε φοβάμαι να σε ψηφίσω και μετά να δω να χαρίζεις στο Φασούλα κάποιο σημαντικό πόστο. Γιατί τότε θα αισθανθώ ότι με κορόιδεψες...




[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 3 σχόλια

Με κάτι τέτοια αρχίζω και συμπαθώ το Γιώργο Λιάγκα. Για τη Σκορδά δεν μιλάω γιατί είναι ο κρυφός μου πόθος (όσο κι αν δεν το παραδέχομαι).

Βάνα μου ξέρεις πόσο κοστίζει ο τηλεοπτικός χρόνος;

Ξέρεις πόσο κοστίζουν τα 5 λεπτά που θα σου αφιέρωναν;

Άσε τους βεντετισμούς και πάρε αυτό που σου έδωσαν, κι αυτό καλό είναι.

Κι αφού ξέρουν οι Σκορδολιάγκα ότι έκαναν βλακεία, πες τους να σε ξανακαλέσουν για να τα πεις.

Με τα νεύρα δεν κατάφερες τίποτα, μόνο να μας εκνευρίσεις και να χαλάσεις τη σχέση σου με το κανάλι.

Πάντως έχει πλάκα στην αρχή του βίντεο, όπου έχει προηγηθεί σκοτωμός, και προσπαθούν να καλύψουν την αμηχανία.



ΥΓ. Θα μπορούσε πάντως να είναι και σκηνοθετημένο, θα κάνει ντόρο αυτό το απόσπασμα - Αρβύλες, ΟΛΑ και Λαζόπουλοι γελάνε ήδη τα μουστάκια τους...
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 3 σχόλια

Δεν μου έχουν κάνει πολλές φορές καμάκι οι άντρες, αλλά καμιά φορά συμβαίνει.

Με φέρνει πάντα σε άβολη θέση, ειδικά αν με κοιτάνε επίμονα στο δρόμο. Άσε που ψάχνομαι μήπως έχω φορέσει καμιά μπλούζα ανάποδα.

Προτιμώ το καμάκι από τις γυναίκες, όχι όμως το έντονο, κι αυτό με φέρνει σε άβολη θέση. Ο άντρας είναι ο κυνηγός, απλά η γυναίκα πρέπει να στέλνει τα κατάλληλα μηνύματα.

Και διασκεδάζω τις μικρές, δήθεν τυχαίες κινήσεις που κάνουν οι γυναίκες για να σου δώσουν θάρρος.Ένα βλέμμα αρκεί. Θα κάνω εγώ τα υπόλοιπα.

Αλλά ας μείνουμε στον ξενοΛαρισαίο gay και τα μηνύματα που μου έστειλε στο Facebook πριν τον κάνω block.

Στο ξεκάρφωτο, μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

Nikos: yyyyy please answer to me

Me: hey, what answer are you looking for?

Nikos: you looking cute... so I wanna meet with you

Me: thank you for your message

Nikos: so you dont want?? is it your last message??

Me: sorry but i love blondes with big tits :-) cheers mate, bye!

Nikos: soo you are not gay... owww so sorry...

Me: never mind :-)

Nikos: come on.. parakalw????

Me: no parakalo

Nikos: I am from Larissa... but I dont know Greek well... signomi for that :) I want you will be my boyfriend hehe

Κι έτσι ο Νίκος έγινε block γιατί δεν ξέρει να εκτιμάει το όχι που λέγεται με ευγενικό τρόπο.

[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 4 σχόλια

Δεν μπορώ να σταματήσω να τα τρώω.

Θα σταματήσω μόλις αδειάσει το κουτί, αύριο μεθαύριο.

Είναι βουτήματα από το Fresh που φέρανε στην οικογένεια και μου τα πάσαρε γιατί είμαι ο λεπτός της παρέας (και αισθάνονται άσχημα να με βλέπουν έτσι)

Μόλις τελειώσουν θα ακολουθήσουν κάτι μάντολες (2 κουτιά) που επίσης μου πασάρανε και μετά θα περπατήσω μέχρι τη Χαλκίδα κρατώντας μια τεράστια ταμπέλα "δεν θα ξανααμαρτήσω" για να εξιλεωθώ και να χάσω τα περίπου 10 κιλά που θα πάρω.

Δεχτοί και άλλοι αμαρτωλοί στη συγκεκριμένη παρέλαση - τιμωρία.


ΥΓ. Μόλις φτάσουμε στη Χαλκίδα θα ακολουθήσει τσιμπούσι (τόσα κιλά θα έχουμε χάσει, να μην δυναμώσουμε λίγο;).
[ εδώ η συνέχεια ]

Posted by i am not a saint - - 0 σχόλια

Μ'αρέσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μου ήταν πάντα συμπαθής. Επίσης τον θαυμάζω γιατί μπορεί να βάζει πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη. Θέατρο, τηλεόραση, σήριαλ και ποιος ξέρει τι άλλο. Α! Και θεατράρχης γιατί πήρε πρόσφατα το θέατρο Ριάλτο, το ονόμασε "Αλέκος Αλεξεναδράκης" και "θα στεγάζει εκεί τα θεατρικά του όνειρα" (πολύ μελό το φρασίδιο).

Ντάριο Φο κωμωδία, λίγο τρελή κι αλλοπαρμένη αλλά επίκαιρη, η παράσταση κλασίκ, από το 1970 παίζεται ακόμα χωρίς να έχει μπαγιατέψει. Μ'αρέσει πάντως που το έργο του '70 τα περιοδικά το κατατάσσουν στα "σύγχρονα έργα". Αυτό με κάνει να νιώθω νέος.

Επειδή είμαι ανάποδος, θα αρχίσω από τον τελευταίο ρόλο, αυτό του απίθανου Στέλιου Πέτσου που έχει το βλέμμα (του βοδιού) που δεν ξεχνάς ποτέ. Φοβερός ηθοποιός! Κι ας μην είπε πολλά. Τον είχαμε δει και στο φιόρο του Λεβάντε αλλά στο διαδίκτυο δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία του. Γιατί ρε Στέλιο;

Κώστας Αποστολάκης, Αντώνης Καρυστινός και Αλέξανδρος Καλπακίδης παίζουν τους αστυνομικούς κι έχουν πλάκα με τον τρόπο τους αν και κάποιες φορές υπερβάλλουν σε φωνές και ζήλο. Από τους 3 μου άρεσε πιο πολύ ο Καλπακίδης αλλά οι γυναίκες θα διαφωνήσετε για σεξουαλικούς λόγους (= λέγε με Καρυστινός).

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι αριστουργηματικός στο ρόλο του τρελού, δείχνει για άλλη μια φορά ότι μπορεί να παίξει όποιο ρόλο επιλέξει, ακόμα και μέσα στην ίδια παράσταση, τον ξέραμε γόη, τον γνωρίσαμε αυταρχικό αστυνομικό και τρελό. Σαν τρελός ήταν καλύτερος αν και κάποιες φορές δεν έπιανα όσα έλεγε (βρε Σπύρο μου, από μέσα σου τα λες ή έχουν αρχίσει και χαλάνε τα αυτιά μου από την τόση υγρασία τελευταία;). Θα του δώσω όμως ένα ελαφρυντικό γιατί έπαιζε με σπασμένο χέρι από το πρόσφατο ατύχημα με τη μηχανή (όπως μάθαμε από τον Θεοδωράκη στους Πρωταγωνιστές) και δεν μας άφησε να καταλάβουμε τίποτα. Η ενέργεια του είναι λες και πίνει 50 Amita Motion κάθε πρωί.

Ειδική μνεία και στην Δήμητρα Στογιάννη, αυτές οι γάμπες δεν ξεχνιούνται, ειδικά όταν είναι επάνω στις κόκκινες γόβες, Αν ήμουν foot fetich, θα είχα σίγουρα οργασμό την ώρα της παράστασης.

Η παράσταση δεν είναι μεγάλη, στις 9Η15 ξεκινάει, στις 11 είσαι ήδη εκτός θεάτρου, έχεις γελάσει, έχεις δει καλούς ηθοποιούς, έχεις δει και τις σέξι γαμπούλες και πας ευτυχισμένος για κανα σουβλάκι στο Κολωνάκι (στο Καλαμάκι Κολωνάκι που πρότεινε και η Κατ) γιατί στην Κυψέλη δεν είναι για να μένεις για πολύ...
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 3 σχόλια

Γράφει η Άντα Φτυς ότι φτιάχνεται (αλλιώς το λέει αλλά εγώ είμαι σεμνό παιδί) με τους άντρες που μιλάνε πολύ. Προφανώς γιατί δεν υπάρχουν πολλοί. Οι περισσότεροι το παίζουν βαρύ πεπόνι. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη που το να μιλάς πολύ και να είσαι ευγενικός είναι σημάδι ότι είσαι gay.

Εγώ πάλι ξενερώνω με τις γυναίκες που μιλάνε πολύ. Είσαι εσύ πτώμα μετά τη δουλειά, βγαίνεις για ραντεβού και σου αρχίζει την εξιστόρηση των επιτευγμάτων της.

Όχι καλή μου, δεν θέλω να μάθω τι σου είπε η Λιλίκα η συνάδελφος, τι της απάντησες, ούτε τα καμώματα της κολλητής σου, ούτε αν η μάνα σου έχει πάρει στραβά την εμμηνόπαυση.

Βέβαια χειρότερες από τις γυναίκες που μιλάνε πολύ, είναι οι γυναίκες που μιλάνε και πολύ και δυνατά.

Θυμάμαι την Γεωργία, καλά να'ναι εκεί στο εξωτερικό, που κάθε φορά που την έβλεπα (1 στο εξάμηνο) προσπαθούσε να στριμώξει γεγονότα 6 μηνών σε 2 ώρες καφέ. Και μίλαγε τόσο δυνατά που δεν μπορούσα ούτε καν να την αγνοήσω.

Ξέρεις υπάρχει αυτό το συστηματάκι που κάνεις ότι ακούς κάποιον, λες κανα "ναι", "βεβαίως" που και που, κι εσύ απομονώνεις τα αυτιά σου και σκέφτεσαι άλλα. Είναι πολύ αποτελεσματικό ειδικά με ανθρώπους που συνηθίζουν τους μονολόγους. Αλλά με τη Γεωργία δεν έπιανε αυτό γιατί τα λόγια της με χτυπούσαν σαν καμπάνα. Φωνή ψαραγορίτη σου λέω.

Βέβαια δεν λεώ ότι και η άλλη άκρη είναι καλή. Με την Νεκταρία είχα άλλο θέμα, δεν μίλαγε καθόλου. "Ναι", "όχι", "όλα καλά" έλεγε όλο το βράδυ και δεν είμασταν καν στο κρεββάτι. Μεγάλη αμηχανία γιατί έπρεπε να σκαρφίζεσαι συνεχώς νέα θέματα. Τι ειδήσεις έβλεπα, τι βιβλία διάβαζα, τι κουτσομπολίστικα έβλεπα, προσπαθούσα να σκαρφίζομαι θέματα. Ούτε διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο να έδινα κάθε απόγευμα. Μετά αρχίσαμε το σεξ κι όλα καλυτέρευσαν. Οπότε συμφωνώ με την Άντα Φτυς (ωραίο λογοπαίγνιο Άντα μου) κι ας μην το έχει γράψει, καλή η πολυλογία αλλά όταν αρχίσει το σεξ είναι πάντα καλύτερα.

ΥΓ. Άντα Φτυς πως σχολιάζουμε στο blog σου;
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 4 σχόλια

- "Θα κάνω ένα blog για την Άγρια Δύση" μου ανακοίνωσε με ενθουσιασμό.

- "Δηλαδή ένα blog για τους καουμπόιδες;"

- "Όχι για την Άγρια Δύση που ζω εγώ" πρόσθεσε.

- "Μην φρικάρεις, μόλις πάτησες τα 35, δεν είσαι και στη Δύση της ηλικίας σου"

- "Μην είσαι ανόητος, ξεχνάς ότι μόλις μετακόμισα στο Περιστέρι;"

Και τώρα ρωτάω εσένα αναγνώστα μου, τι το περίεργο έχει το Περιστέρι και μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα blog αφιερωμένο σε αυτό;

Να κάνεις ένα blog για την Ομόνοια (multilingual), τη Ζήνωνος (porn blog), την Κυψέλη (το στριμωγμένο blog), το καταλαβαίνω, αλλά το Περιστέρι; Έχεις δει πόσο έχει φτάσει το τετραγωνικό στο Περιστέρι; Ο νέος Χολαργός θα γίνει.

Και να πω ότι πριν έμενες στην Εκάλη και γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου και βρέθηκες στο Περιστέρι, ίσως να είχε κάποιο ενδιαφέρον. Μήπως να το κάνουμε σήριαλ περιστέρα μου; Ποιος τα χέζει τα blog σήμερα;

ΥΓ. BTW το blog του άνεργου το είδες; 100 μέρες άνεργος, 100 διαφορετικά posts. Λίγο σεντόνια και λίγο αμπελοκενοφιλοσοφέ, αλλά το'χει γενικά. Καλά κουράγια.


 
[ εδώ η συνέχεια ]

Posted by i am not a saint - - 2 σχόλια

Τι κακό κι αυτό με τα ταπεράκια στο γραφείο;! Δεν λέω καλό είναι να τρως σπιτικό φαγητό αλλά η μύτη μου επαναστατεί.

Αγαπητή μου, τη μία φέρνεις κεμπάμπ, την άλλη σουτζουκάκια, την τρίτη μπιφτέκι, εκτός του ότι θα ανεβάσεις χοληστερίνη σε έχει πιάσει εχθρό η μύτη μου η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το στομάχι. Μυρίζει η μύτη, γουργουρίζει το στομάχι. Και τι να σου κάνει ένα Καραμοσάντουιτς με ζαμπονότυρο και μια μπανάνα;

Υπάρχουν 3 λύσεις:

- Η μία να πάω, να της κλέψω το πιάτο και να αρχίσω να τρέχω. Όταν δεν θα με κυνηγάει πια κανείς, θα κάτσω σε μια γωνιά και θα αφανίσω τη λεία μου. Πως κάνουν τα σκυλάκια; Κάπως έτσι...

- Να φέρνω κι εγώ φαγητό από το σπίτι και να στρώνομαι παρέα τους να τρώω. Βέβαια αυτό θα με κάνει να τρώω 2 φορές την ημέρα (μια το μεσημέρι, μια το βράδυ) και βλέπω να γίνομαι μπακατελίτσος.

- Η τρίτη λύση λέγεται μανταλάκι στη μύτη αλλά δεν θα φαίνομαι γελοίος μετά;

Καμιά άλλη λύση;

[ εδώ η συνέχεια ]

Posted by i am not a saint - - 5 σχόλια

1. Τρέχουν χωρίς λόγο και αιτία σε μέρη που δεν πρέπει να τρέχεις. Πήγαινε μια βόλτα στο Γκάζι να δεις πως γκαζώνουν για να καλύψουν αποστάσεις 10 μέτρων (αφού πιο μπροστά είναι μποτιλιαστισμένοι). Μάλλον γι'αυτό και ο χώρος ονομάζεται Γκάζι.

2. Δεν βγάζουν ποτέ φλας, μάλλον γιατί για τους Έλληνες οδηγούς το φλας είναι διακοσμητικό.

3. Μιλούν στο κινητό τους. Ακατάπαυστη φλυαρία, τι είναι αυτό το πράγμα; Ειδικά οι γυναίκες

4. Άμα έχουν άδικο σε βρίζουν κι από πάνω. Δεν τολμάς να τους κορνάρεις, είναι έτοιμοι να τσαμπουκαλευτούν. Ξέρετε, υπάρχει και η συγνώμη...

5. Δεν υπάρχουν στοπ. Περνάει όποιος είναι πιο μάγκας, πιο χωσάκιας κι έχει το μεγαλύτερο αυτοκίνητο.

6. Η αριστερή λωρίδα στην Εθνική είναι για να τρέχεις πάνω από 160 χιλιόμετρα την ώρα, αλίμονο αν πας πιο αργά.

7. Δεν ξέρουν τι σημαίνει έλεγχος καυσαερίων με αποτέλεσμα αν ακολουθείς στην κίνηση ένα αυτοκίνητο που φουμάρει, να είσαι έτοιμος για αναπνευστικό.

8. Στις διαβάσεις δεν σταματάμε ποτέ. Ο πεζός είναι ένα σκουπίδι.

9. Δεν δένουν τα παιδιά και τα σκυλιά στο αυτοκίνητο. Η μαμά οδηγεί, ο μπόμπιρας αλωνίζει.

10. Δεν βάζουν ζώνη, η ζώνη μας στενεύει, μας κόβει, μας χαλάσει το ρούχο, το μαλλί, είναι σφιχτή.
Δεν πειράζει που λένε ότι σώζει ζωές, δεν βαριέσαι, στους άλλους θα τύχει....
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 4 σχόλια

Κάθε βράδυ πόλεμος σε αυτή τη souvlakerie, μάχη με το χρόνο.

Τους θαυμάζω, τον ψήστη επειδή παλεύει να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ παρασκευής σουβλακίου. Τόσο που καμιά φορά βάζει ότι να'ναι μέσα...

Την ταμία - ταχυδακτυλουργό με τα πιο γρήγορα δάχτυλα που δεν έχεις καταλάβει πότε έβαλε τα σουβλάκια στη σακούλα, τύπωσε την απόδειξη και την κόλλησε με σελοτεϊπ στο εξωτερικό της σακκούλας.

Τον deliverά που διανύει τόσους μονοδρόμους ανάποδα για να φτάσει το συοβλάκι ζεστό στον προορισμό του.

Εντάξει souvlakerie, τόσο γλύψιμο έριξα, μπορώ να έχω τώρα την παραγγελία στην ώρα της;

Ευχαριστώ.
[ εδώ η συνέχεια ]

Posted by i am not a saint - - 5 σχόλια

Είσαι τώρα ένας επιτυχημένος πορνόγερος και ο Θεός σε αφήνει ακόμα να ζεις ανάμεσα σε σεξουαλικές ξανθιές που τα κάνουν όλα για να σε έχουν ικανοποιημένο.

Τι όλα δηλαδή;

Φαντάζομαι ο Hugh Hefner (ή όπως αλλιώς γράφεται), ο Mr. Playboy τέλος πάντων, κάνει κι άλλα κόλπα πέρα από το να αλλάζει πάπιες και να είναι αραχτός στον καναπέ του βλέποντας τηλεόραση.

Και η αδικία είναι ότι όταν εγώ θα είμαι παπούς, θα μου έχουν μια άσχημη χοντρή, Ρωσίδα να με πηγαίνει τουαλέτα ενώ ο "Χουγκ" έχει τα καλύτερα μωρά να τον περιοποιούνται.

Πάντως να ξέρετε ότι οι παπούδες έχουν ορέξεις ακόμα και μετά τα 70, αυτό δεν είναι μύθος.

Ρώτα και τη φίλη μου την Λαντίνα που της την πέφτουν οι γέροι στις στάσεις των λεωφορείων.

Αλλά και τηλεοπτικά άμα το δεις, τη λεπρή τη Λέχου, ο πρώτος άντρας που την καμάκωσε όταν πήγε στο ΝΗΣΙ ήταν ένας 70άρης λεπρός. Oh my God!

Κι αν νομίζεις ότι όλα αυτά τα γράφω από ζήλια, έχεις τόσο δίκιο....

Αλλά δεν φταίω εγώ, ο πορνοpappy ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter του και με μπουρλοτιάζει...
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 0 σχόλια

Προσοχή, προσοχή, η ΕΣΠΗΤ έβγαλε ανακοίνωση για το διαδίκτυο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ, με αφορμή τη συνεχιζόμενη και εκταθείσα το τελευταίο διάστημα επίθεση σε βάρος συναδέλφων μας και μελών της ΕΣΠΗΤ, εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην όλο και πιο ευρεία χρήση του Διαδικτύου μέσα από blogs και ιστότοπους για την διασπορά κακόβουλων και ανυπόστατων σχολίων και δημοσιευμάτων από ανώνυμους που αποσκοπούν στην συκοφάντηση προσώπων και τη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Σε  μια περίοδο που οι έννοιες της ενημέρωσης, της δημοσιογραφικής εργασίας και της αμοιβής της βρίσκονται υπό συνολική «αναθεώρηση» από όλους τους εργοδότες στο χώρο του Τύπου, ενώ το τοπίο της ηλεκτρονικής  δημόσιας πληροφορίας  και της πρόσβασης σε αυτήν φαντάζει όλο και πιο γκρίζο και ασαφές, το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ ομόφωνα καταδικάζει ενέργειες που δυσφημούν το χώρο, στοχεύουν συναδέλφους που διακρίθηκαν για το ήθος και το έργο τους και, τελικά, εξυπηρετούν συνειδητά ή ασυνείδητα την αμαύρωση του επαγγέλματος και συνακόλουθα το φίμωμα της ελεύθερης έκφρασης και την απαξίωση των υπηρεσιών μας στην ενημέρωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ διακηρύσσει για άλλη μια φορά την προσήλωσή του στην δημοσιογραφική δεοντολογία και την αντικειμενική ενημέρωση, η οποία αφορά κάθε δημοκρατική κοινωνία, κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη  και είναι η βασική προϋπόθεση για να περάσουμε από την απαξίωση της είδησης στην κριτική  και την αξιολόγησή της. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ωραία, και τώρα τι;

Θα φοβηθούν οι blogger και θα σταματήσουν;

Δεν βλέπω κάτι σε αυτή την ανακοίνωση, δεν καταλαβαίνω το λόγο που εστάλη. Εσείς;
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 0 σχόλια

Δεν πιστεύω να έχεις κανέναν μπατζανάκη που να ξέρει τις λαδιές σου με την εφορία;

Γιατί την πάτησες! Κυριολεκτικά.

Τα συγγενικά καρφώματα έχουν πιάσει κορυφή.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους πελάτες και τους υπαλλήλους με τα αφεντικά.

Χώρα ρουφιάνων; Ή ήρθε η ώρα οι νομοταγείς να πάρουν το αίμα τους πίσω;
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 1 σχόλια

Πέρασα ανάποδα στο μονόδρομο μπροστά από το ΑΤ. Τα αστυνομικάκια με κοίταγαν απορρημένα.

Ανοησία ή ψευτομαγκιά;

Στην περίπτωσή μου ήταν άγνοια.

Πάλι αλλάξανε τη μονοδρόμηση...

Ελπίζω αυτό να πιάνει ως επιχείρημα όταν με σταματήσουν.
[ εδώ η συνέχεια ]

Posted by i am not a saint - - 2 σχόλια

Πολύ μου αρέσει αυτή η εικόνα, να τραγουδάς μπροστά από ένα σπίτι που καίγεται, ή στη μέση του πουθενά σε ένα χωράφι..

Αλλά για όλα αυτά, πρέπει να είσαι ο Eminem

[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 0 σχόλια

Μπαίνω στη Χρυσή Ευκαιρία και διαβάζω την αγγελία:

"ΑΝΔΡΑΣ 47 ετών, 1,72, 60 κιλά, φρουτοφάγος, πλούσιος υλικά - ψυχικά, ζητεί γυναίκα επαναστάτρια με κοινωνική δράση, το άλλο μου μισό με σκοπό τον έρωτα, τη γέννηση παιδιών, τη δημιουργία ευτυχισμένης οικογένειας. Αν δε σας αρέσω εγώ έχω και φίλους"

Δηλαδή είναι μεγάλη παρέα; Για οικογένεια ή για παρτουζίτσες τη θέλεις την κοπέλα ρε παλικάρι;
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 1 σχόλια

Γιατί τα κούριερ σε ρωτάνε τι ώρα θα είσαι σπίτι σου αφού σχεδόν ποτέ δεν έρχονται τη συγκεκριμένη ώρα; Είναι τόσο ασυνεπείς.

Και το καλύτερο είναι ότι κλείνεσαι μέσα να τα περιμένεις, τελειώνει η ώρα που σου έχουν πει, φεύγεις, και μετά σου τη λένε κι όλας επειδή δεν ήσουν εκεί.

Αυτό παραπάει!

Οπότε από σήμερα καθιερώνεται ο όρος "ραντεβού κούριερ", δηλαδή ραντεβού στο οποίο δεν είσαι ποτέ συνεπής...
[ εδώ η συνέχεια ]

Posted by i am not a saint - - 1 σχόλια

Αν ξαναμπούν τα τασάκια στα εστιατόρια, εγώ δεν ξανατρώω έξω. Μπουκιά και μπόχα. Να βρωμάνε τα στρινγκ μετά...

Θα μάθω να μαγειρεύω, άλλωστε φέτος δεν θέλει και πολύ προσπάθεια, λίγη τηλεόραση να βλέπεις, κάτι θα μάθεις...

Α! Στο καλό πια! Ακρίβυναν και τα σουβλάκια...
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 1 σχόλια

Έχω ένα διάσημο blog μου είπε περήφανη. Ποιο; Μου είπε το όνομα, ούτε που το ήξερα. Τελικά εκείνη και οι φίλοι της το ξέρουν. Κυριολεκτικά.

Θα ήθελα να σου δώσω τη διεύθυνση να μου πεις αν το ξέρεις αλλά την αγαπάω ακόμα και δεν θέλω να την κάνω ρόμπα.
[ εδώ η συνέχεια ]

Posted by i am not a saint - - 3 σχόλια

Για να συγκεντρωθώ από την τηλεόραση που παίζει δυνατά, μπας και δουλέψω, έβαλα Freedom με ακουστικά στα αυτιά. Παίζει Χατζηγιάννη. Fail! Χάλασε κι αυτός. Έναν σταθμό είχαμε να ακούμε λίγο παλιό Ελληνικό ροκάκι και τίποτα εναλλακτικό, πάει κι αυτός...
[ εδώ η συνέχεια ]

fakeloma:
Posted by i am not a saint - - 0 σχόλια

Αυτό που στην Ελλάδα στις δουλειές όλοι κάνουν τους πολυάσχολους και στην ουσία παίζουν πασιέντζες, γευματίζουν και καπνίζουν πολύ μου τη σπάει.

Αποφάσισα να γίνω κι εγώ πολυάσχολος. Μην σχολιάζετε στο blog μου, δεν έχω χρόνο να σας απαντήσω. Πήζω!
[ εδώ η συνέχεια ]